Aseară, am văzut două lumi care s-au intersectat: CLANUL și GROAPA. Bebe Măcelaru i-a cerut ajutorul lui Sandu Vlahu, iar Magda a ajuns la Zina – care, neașteptat, a trecut peste cuvântul soțului ei și i-a oferit informațiile de care avea nevoie.

Dacă într-adevăr reușește Bebe să scape sau lucrurile vor lua o nouă dimensiune, vedem luni, de la 20:30.

Iulică și Pelicanu au demonstrat că loialitatea există. Au fost împreună încă de la început, iar în momentele de cumpănă, niciunul dintre ei nu a renunțat la celălalt. „Pelicane, fugi!” – i-a spus Iulică, deși au fost cuvintele care l-au costat viața.

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:49, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 25.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 17.6% share. Aproape 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:36, aproape 1.4 milioane de oameni se uitau la Clanul.

Pe de altă parte, Sergiu le-a spus tot adevărul celor din brigadă, iar acum și ei sunt din ce în ce mai aproape de Bebe, Florinel și de cele două femei pe care le-a răpit Măcelaru. Însă, acum, Alică are de respectat o misiune cu orice preț! Cât de tare îi va încurca prezența lui pe Costoiu și ai lui, vedem într-un nou episod.

CLANUL – ultimele două episoade! Nu ratați serialul luni, de la 20:30 și, în avans, pe VOYO.

Actorii din Clanul ne-au vizitat la CinFan.podcast de-a lungul celor 2 ani. Iata interviurile:

Bogdan Farcaș - Ciomag:

Mădălina Craiu - Ilinca:

Sergiu Costache - Sergiu.

Silviu Mircescu - Silviu.

Denis Hanganu - Tudor Achim.

George Ivașcu - Pelicanul.