Adam Shankman


Nume:

Adam Michael Shankman

Data nasterii:

27 Nov 1964 (57 ani)

Locul nasterii:

Los Angeles, California, SUA

Filmografie

Actor

2007

Impresarul

2006

Dansatorul din clubul de noapte

2005

Instructor de condus (necreditat)

2005

Seful

2003

Lipit de tine

Stuck on You

Coregraful / Chelnerul

2002

O iubire de neuitat

A Walk to Remember

Asistent medical (necreditat)

1997

Scream 2

Scream 2

Dansatorul fantoma

Producator

2019

Ce-si doresc barbatii

What Men Want

2014

The Fiance

The Fiance

2012

Dansul dragostei 4: Revolutia 3D

Step Up Revolution 3D

2012

Rock pentru totdeauna

Rock of Ages

2010

Amor la distanta

Going the Distance

2010

Dansul dragostei 3D

Step Up 3D

2010

Ultimul cantec

The Last Song

2009

2008

Dansul dragostei 2

Step Up 2 The Streets

2007

Premonitia

Premonition

2006

2005

2005

Regizor

2019

Ce-si doresc barbatii

What Men Want

2012

Rock pentru totdeauna

Rock of Ages

2008

Povesti de adormit copiii

Bedtime Stories

2005

2005

2003

Casa intoarsa pe dos

Bringing Down the House

2002

O iubire de neuitat

A Walk to Remember

2001

Eu cu cine ma marit?

The Wedding Planner

Stiri despre Cineast

Evenimente

ESTE Film Festival lanseaza competitia de scurt metraje romanesti de fictiune, editia 2022

A treia ediție a competiției de scurt metraj românesc de ficțiune din cadrul ESTE Film Festival va avea loc la Sibiu în perioada 25-29 mai 2...

Noutati Home Entertainment

G.I. Joe Origins: Snake Eyes pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al treilea film din seria G.I. Joe după G.I. JOE: Rise of the Cobra (2009) și G.I. JOE: Retaliation (2013), care acum se ...

Ultimele Stiri

Libertatea lanseaza Colectia de Masini clasice

Din 17 ianuarie, Libertatea lansează o nouă colecţie: Maşini Clasice.

17-01-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

ESTE Film Festival lanseaza competitia de scurt me…

A treia ediție a competiției de scurt metraj românesc de ficțiune din cadrul ESTE Film Festival va avea loc la Sibiu în perioada 25-29 mai 2022. 

15-01-2022 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Superputeri / Powers, un nou serial, din 17 ianuar…

Serialul dramă Superputeri / Powers debutează din 17 ianuarie, pe AXN. Cele două sezoane ale producției vor fi difuzate consecutiv, câte două episoade în fiecare luni seara, de la ora...

15-01-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Povestea Romania Salbatica, se lanseaza in exclusi…

Cel mai mare proiect de film documentar dedicat naturii din țara noastră, România Sălbatică, s-a lansat în cinematografele din întreaga țară anul trecut în septembrie, înregistrând peste 25.000 de spectatori...

15-01-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Om Caine, primul lung metraj regizat de Stefan Con…

Om Câine / Man and Dog, primul lung metraj regizat de Ștefan Constantinescu, cu Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii în rolurile principale, va avea premiera mondială la Göteborg Film Festival...

15-01-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 12 al colectiei Marvel Must-Have - X…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 12: X-Men - Povestea Phoenixului Intunecat.

22-12-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

Spider-Man: No Way Home – un spectacol cinematogra…

Din 17 decembrie Spider-Man revine în cinematografele din România cu cea mai nouă aventură: No Way Home.

18-12-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Mortal Kombat: Get Over Here

Mortal Kombat s-a lansat la noi în format 4k UHD, Blu-ray și DVD. De curând este disponibil pe HBO și HBOGO.

16-12-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

A aparut vol. 11 al colectiei Marvel Must-Have - M…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 11: Manusa Infinitului.

15-12-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 10 al colectiei Marvel Must-Have - M…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 10: Moartea lui Wolverine.

08-12-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

And Just Like That…, noul capitol din Sex and the …

Și uite așa... / And Just Like That..., mult așteptatul serial Max Original care continuă seria Sex and the City, va avea premiera joi, 9 decembrie, când primele două episoade...

07-12-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Netflix Winter Tales: Iarna asta, Netflix vine cu …

Primiți cu colindul? Luna asta, Netflix te colindă cu numeroase producții potrivite pentru vremea friguroasă, numai bune de urmărit alături de cei dragi.

07-12-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 9 al colectiei Marvel Must-Have - Ms…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 9: Ms. Marvel: Metamorfoza.

01-12-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

The Conjuring: The Devil Made Me Do It provoaca sp…

Regizat de Michael Chaves, The Conjuring: The Devil Made Me Do It e al treilea film al seriei și al optulea film din acest univers.

27-11-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Smiley lanseaza Locul sfinteste omul, primul episo…

Smiley are astăzi premiera primului episod din serialul său muzical, Mai mult de-o viață pe canalul său de YouTube.

25-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 8 al colectiei Marvel Must-Have - Ul…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 8: Ultimate Spider-Man: Miles Morales.

24-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

Cristina Deleanu o interpreteaza pe Brigitte Bardo…

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 22.00, la Prima TV, sitcomul Secretele Președintelui vine cu un nouă apariție surprinzătoare, celebra actriță Brigitte Bardot, interpretată de Cristina Deleanu.

19-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Uneori ninge cu zapada, alteori cu intuneric in re…

Filmul Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric / Snowing Darkness semnat de Gabriel de Achim va avea premiera mondială în selecția competițională Rebels With A Cause din cadrul celei de-a 25-a...

18-11-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Festivalul Filmului Palestinian 2021

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care...

18-11-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Serban Pavlu prezinta seria de autor Petre Salcude…

Petre Sălcudeanu: unul dintre cei mai populari scriitori români ai sfârșitului de veac XX - din noiembrie în exclusivitate la Editura Publisol!

18-11-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Benzi desenate

A aparut vol. 12 al colectiei Marvel Must-Have - X-Men: Povestea Phoenixului Intunecat

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol ...