Adam Shankman


Nume:

Adam Michael Shankman

Data nasterii:

27 Nov 1964 (54 ani)

Locul nasterii:

Los Angeles, California, SUA

Filmografie

Actor

2007

Impresarul

2006

Dansatorul din clubul de noapte

2005

Instructor de condus (necreditat)

2005

Seful

2003

Lipit de tine

Stuck on You

Coregraful / Chelnerul

2002

O iubire de neuitat

A Walk to Remember

Asistent medical (necreditat)

1997

Scream 2

Scream 2

Dansatorul fantoma

Producator

2019

Ce-si doresc barbatii

What Men Want

2014

The Fiance

The Fiance

2012

Dansul dragostei 4: Revolutia 3D

Step Up Revolution 3D

2012

Rock pentru totdeauna

Rock of Ages

2010

Amor la distanta

Going the Distance

2010

Dansul dragostei 3D

Step Up 3D

2010

Ultimul cantec

The Last Song

2009

2008

Dansul dragostei 2

Step Up 2 The Streets

2007

Premonitia

Premonition

2006

2005

2005

Regizor

2022

Playing for Pizza

Playing for Pizza

2019

Ce-si doresc barbatii

What Men Want

2012

Rock pentru totdeauna

Rock of Ages

2008

Povesti de adormit copiii

Bedtime Stories

2005

2005

2003

Casa intoarsa pe dos

Bringing Down the House

2002

O iubire de neuitat

A Walk to Remember

2001

Eu cu cine ma marit?

The Wedding Planner

Stiri despre Cineast

Evenimente

Incepe Dracula Film Festival 2019: Filme in premiera, evenimente speciale si invitati de marca

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor horror și fantasy, Dracula Film Festival, va avea loc în perioada 16 – 20 octombrie, ...

Noutati Home Entertainment

Chernobyl pe DVD

Pro Video lansează pe DVD miniseria câştigătoare a premiului Emmy, Chernobyl / Cernobîl. ...

Ultimele Stiri

Incepe Dracula Film Festival 2019: Filme in premie…

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor horror și fantasy, Dracula Film Festival, va avea loc în perioada 16 – 20 octombrie, la Brașov.

16-10-2019 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Indragita actrita Tamara Buciuceanu-Botez moare la…

Tamara Buciuceanu-Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Bucureşti. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de...

15-10-2019 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Cardinalul: Un film inspirat din fapte reale - din…

Cardinalul, noul film semnat Nicolae Mărgineanu, după un scenariu de Bogdan Adrian Toma, va putea fi văzut pe ecranele din România începând cu 8 noiembrie.

15-10-2019 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Debutul Astra Film 2019, sarbatorit cu sali pline…

Cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional Astra Film de la Sibiu s-a deschis luni, 14 octombrie, și încă din prima zi se anunță a fi un real succes de...

15-10-2019 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Batwoman – din 15 octombrie pe HBO GO

Bazat pe personajele create de DC, serialul Batwoman va fi disponibil pe HBO GO. Primele două episoade vor putea fi urmărite pe 15 octombrie.

11-10-2019 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in prem…

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr va avea loc la București, între 8 și 13 noiembrie.

11-10-2019 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Lung metraje romanesti si maghiare de top la Alter…

La Festivalul Internaţional de Film de Scurt-Metraj Alter-Native 27, pe lângă scurt metrajele incluse în programul de concurs, cinefilii târgumureşeni vor avea ocazia de a viziona multe dintre cele mai...

10-10-2019 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Serialul Umbre se intoarce cu un nou sezon din 20 …

Al treilea sezon al producției HBO Europe, Umbre, scris și regizat de Bogdan Mirică, va avea premiera pe 20 noiembrie la HBO și pe HBO GO.

10-10-2019 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Incepe Astra Film Festival 2019

Începând de luni, 14 octombrie, centrul istoric al Sibiului va fremăta efectiv timp de 7 zile la vibrațiile celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional Astra Film, un festival de...

10-10-2019 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Bani negri (pentru zile albe) - o noua productie H…

HBO Europe pregătește o nouă producție, Bani negri (pentru zile albe), un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota...

08-10-2019 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Juriul AFF 2019 si programul Astra Film Junior

Au fost desemnați membrii juriului celor 4 secțiuni competiționale din cadrul celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional Astra Film de la Sibiu, care va avea loc în perioada 14-20...

07-10-2019 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Joker: Put on a happy face

Pe data de 4 octombrie a avut premiera noului film din seria DC, Joker.

06-10-2019 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Joker: Joaquin Phoenix in filmul anului

Înainte de a vorbi depre noua premieră Joker, aș dori să călătoresc puțin în viitor și să îl felicit pe Joaquin Phoenix pentru interpretarea rolului Arthur Fleck și pentru Premiul Oscar pe...

06-10-2019 | CineStuff | Ionut Pavel

Gemini Man: La cinema in format 3D HFR

De vineri, 11 octombrie 2019, vizionarul regizor Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon; Hulk; Brokeback Mountain; Life of Pi, Billy Lynn's Long Halftime Walk) ne aduce în noul format 3D HFR...

04-10-2019 | Eveniment | Avramescu Alexandru Virgil

Chernobyl pe DVD

Pro Video lansează pe DVD miniseria câştigătoare a premiului Emmy, Chernobyl / Cernobîl.

04-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Five feet apart pe DVD

Pro Video lansează pe DVD drama, Five feet apart / La cinci paşi de tine.

04-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

The sun is also a star pe DVD

Pro Video lansează pe DVD drama, The Sun is also a star / Și Soarele e o stea.

04-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

The death and return of Superman pe DVD

Din 8 octombrie Pro Video lansează pe DVD animația The death and return of Superman / Moartea și întoarcerea lui Superman.

03-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Wonder woman: Bloodlines

Din 8 octombrie Pro Video lansează pe DVD animația Wonder Woman: Bloodlines / Wonder woman: Moștenirea.

03-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Teen Titans Go! Vs. Teen Titans pe DVD

Din 8 octombrie Pro Video lansează pe DVD animația Teen Titans Go! Vs. Teen Titans / Haideți tineri titani VS Tineri titani.

03-10-2019 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Benzi desenate

Romanul grafic Watchmen, disponibil in Romania la Editura Art

In colectia Grafic (Editura Art) a fost lansat volumul de banda desenata Watchmen. ...