Invitatii la filmul de actiune Atomic Blonde

Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este experta in colectarea de informatii secrete, in evadari si diversiuni si in lupta corp la corp. Te poate seduce oricand. Si te poate ucide oricand.

O noua misiune o trimite in Berlin sa rezolve un caz de siguranta nationala, in timp ce revolutia sufoca strazile germane, iar tradarea este la ordinea zilei.  Singura intr-un oras dominat de haos, ea se asociaza cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj si a readuce in tara un dosar clasificat extrem de important. 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la action thrillerul de spionaj ATOMIC BLONDE: AGENTA SUB ACOPERIRE, valabile la Cine Globe – Auchan Titan.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Din 4 august, Charlize Theron este Atomic Blonde: Agenta sub ccoperire, seducatoare si letala, intr-o misiune secreta plina de pericole si tradari. Nu rata un thriller de spionaj plin de actiune nebuna, senzualitate pura si suspans ametitor de la regizorul filmului John Wick si de la scenaristul 300, cu Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman si Sofia Boutella.

Atomic Blonde: Agenta sub Acoperire. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Mergi la cinema din 4 august. 

Premii oferite de Vertical Entertainment si Cine Globe Titan.

Castigatori:

Sipoteanu Andreea

Lazar Adrian

Castigatorii vor fi sunati vineri si li se va spune cum pot intra in posesia invitatiilor. Felicitari!

Castigatori: