Invitatii la filmul Northmen: Saga Vikingilor

Ro Image 2000 si CineFan.ro te invita la concurs! Castiga 3 invitatii de doua locuri (sambata 15 noiembrie, ora 18,15 la Movieplex) la filmul de actiune Northmen: A Viking Saga / Northmen: Saga Vikingilor.

Alungați din propria lor tara de propriul lor rege, un grup de vikingi neinfricati pornesc inspre Britania cu intentia de a prada si a jefui.

Sub comanda neinfricatului lor lider Asbjorn (Tom Hopper), vikingii se imbarca intr-o misiune extrem de periculoasa, cu scopul de a jefui manastirile de comorile cu care sa-si rascumpere apoi libertatea, dar drumul lor se va transforma intr-o lupta pe viata si pe moarte dupa ce vor rapi fiica unui rege cel putin la fel de sangeros precum ei.

Filmat in peisajele extraordinare din provincia Cape din Africa de Sud, Saga Vikingilor propune spectatorilor o experienta vizuala unica si actiune de categoria grea.  

Saga Vikingilor are o distributie internationala, care ii include pe suedezul Johan Hegg, solistul vocal al trupei de death metal Amon Amarth, in primul sau rol de cinema, australianul Ryan Kwanten, cunoscut din serialul True Blood, englezii Darrell D’Silva - care a jucat in Romania in Closer to the Moon -, si Ed Skrein - care va fi noul Transporter, elvetianul Anatole Taubman (Quantum of Solace) si irlandeza Charlie Murphy (Philomena), singura prezenta feminina.    

Castigatori:
Mihaela Constantinescu
Iana Domnica
Mircea Costache

 

 

Premii oferite de: roimage

Castigatori: