Invitatii la animatia Fura stegul, salveaza luna - 3D / Capture the Flag

Ro Image 2000 si CineFan.ro te invita la concurs!

Castiga 3 invitatii de doua locuri (sambata 20 februarie 2016, ora 16,30 la Movieplex) la animatia Fura steagul, salveaza luna - 3D / Capture the Flag.

Mike Goldwing, un puști curajos de 12 ani, e fiul și nepot de astronauți NASA.

Bunicul său, venerat pe vremuri, acum e uitat de toată lumea și trăiește izolat de familie după ce și-a ratat șansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong și Buzz Aldrin.

Dar, când un miliardar excentric pune la cale un plan diabolic de a zbura pe Lună pentru a distruge steagul american pus acolo de echipajul de pe Apollo XI, Mike se îmbarcă clandestin într-o navetă spațială, pornind spre o aventură magnifică.

Însoțit de bunicul său, dar și de Amy și Marty, cei mai buni prieteni ai săi, și de un cameleon isteț, Mike e hotărât să fure steagul, să salvezed Luna, dar și să-și reunească familia.

Voci: Marty - Dan Lupu, Mike - Andrei-Cristian Geavela, Amy - Alexandra Ionescu, Ray - Cristian Neacșu, Samantha - Silvia Gâscă, Scott - Ernest Fazekas, Tess - Virginia Șarga, Armstrong - Ferkin Mușureț, Lemmon - Daniel Stanciu, Carson - Ionuț Ionescu, Jack - Ionuț Grama.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga 3 invitatii duble la premiera filmului Fura steagul, salveaza luna - 3D / Capture the Flag de la Movieplex.

Castigatori:
Lungu Florin Mihai
Enache Cosmin
Bazavan Ciresica

 

Premii oferite de:

 roimage

Castigatori: