Invitatii la comedia Central Intelligence / Agenti aproape secreti

Ro Image 2000 si CineFan.ro te invita la concurs!

Castiga 3 invitatii de doua locuri (sambata 2 iulie, ora 18,00 la Movieplex) la comedia Central Intelligence / Agenti aproape secreti.

Dwayne Johnson și Kevin Hart sunt protagoniștii comediei CENTRAL INTELLIGENCE, produs de New Line Cinema și Universal Pictures. 

Povestea unui tocilar de care toți își râdeau pe vremuri, care acum e un agent CIA letal (Johnson), și care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu.

Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia cu forța partener pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga 3 invitatii duble la premiera filmului Central Intelligence / Agenti aproape secreti de la Movieplex.

Castigatori:
Bradea Aurel
Coman Mirela
Dorobantu Mihai Cristian

**Castigatorii vor fi contactati prin sms (pe numarul cu care s-au inscris la concurs) in cursul zilei de vineri si li se va da detalii despre cum pot intra in posesia invitatiilor.

Premii oferite de:

 roimage

Castigatori: