CineFan.ro - redescopera magia
Search FILME, ACTORI, STIRI
VEZI CE FILME RULEAZA LA TINE IN ORAS!

Orar si bilete

Oras:
Cinematograf:0
CineFan Locul de întâlnire al adevăraților cinefani!

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Soccer movies

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CineFan.ro -> "Io tot vreau să știu!"
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lestatika_29
Nymphetamine Girl

Data înscrierii: 19/Oct/2006
Locație: Neverwhere

MesajTrimis: Mie 30 Mai 2007 21:06    Titlul subiectului: Soccer movies Răspunde cu citat (quote)

ce filme despre fotbal stiti? eu am gasit Fever Pitch(1997) si Goal! (soon to be trilogy parca) daca mai stiti si altele...
" Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. " (Neil Gaiman)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
devil_doll
Mecanic de camerä

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 30 Mai 2007 21:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai sunt "Bend it like Beckham", dar e despre fetite care vor sa joace fotbal, din acelasi gen urmeaza sa apara acum o poveste siropoasa pe aceasta idee numita Gracie.
De asemenea sunt cele care se refera mai mult la suporteri si cata dementa se acunde de fapt in microbistul englez : Football Factory si Green Street Hooligans sunt de acest gen.
DARK_ANGEL
Location scout

Data înscrierii: 26/Aug/2007
Locație: Gherla

MesajTrimis: Mar 28 Aug 2007 19:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am vazut un film cu Michael Caine si Silvester Stalone in care o echipa formata din niste detinuti(sau ce erau)joaca impotriva unor nemti. Filmul e bdestul de bun si actiunea se petrece in cel de-al doilea razboi mondial.
Si mai stiam de Hooligans,in care joaca si Elijah .
larinho80
Operator

Data înscrierii: 23/Dec/2006
Locație: IN DIANA JONES

MesajTrimis: Mar 28 Aug 2007 23:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DARK_ANGEL a scris:
Eu am vazut un film cu Michael Caine si Silvester Stalone in care o echipa formata din niste detinuti(sau ce erau)joaca impotriva unor nemti. Filmul e bdestul de bun si actiunea se petrece in cel de-al doilea razboi mondial.
Si mai stiam de Hooligans,in care joaca si Elijah .

victory e ala cu stallone si michael caine,si mai e cu pele,boby moore etc...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CineFan.ro -> "Io tot vreau să știu!" Ora este GMT + 2 ore
Pagina 4 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB SEO URLs V2