| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
lestatika_29 Nymphetamine Girl

Data înscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 810 Locație: Neverwhere
|
Trimis: Mie 30 Mai 2007 21:06 Titlul subiectului: Soccer movies |
|
|
ce filme despre fotbal stiti? eu am gasit Fever Pitch(1997) si Goal! (soon to be trilogy parca) daca mai stiti si altele... _________________ " Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. " (Neil Gaiman) |
|
| Sus |
|
 |
devil_doll Mecanic de camerä

Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 30 Mai 2007 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
Mai sunt "Bend it like Beckham", dar e despre fetite care vor sa joace fotbal, din acelasi gen urmeaza sa apara acum o poveste siropoasa pe aceasta idee numita Gracie.
De asemenea sunt cele care se refera mai mult la suporteri si cata dementa se acunde de fapt in microbistul englez : Football Factory si Green Street Hooligans sunt de acest gen. _________________ You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.(Tyler Durden) |
|
| Sus |
|
 |
DARK_ANGEL Location scout
Data înscrierii: 26/Aug/2007 Mesaje: 2 Locație: Gherla
|
Trimis: Mar 28 Aug 2007 19:35 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am vazut un film cu Michael Caine si Silvester Stalone in care o echipa formata din niste detinuti(sau ce erau)joaca impotriva unor nemti. Filmul e bdestul de bun si actiunea se petrece in cel de-al doilea razboi mondial.
Si mai stiam de Hooligans,in care joaca si Elijah . _________________ Scopul te defineste. |
|
| Sus |
|
 |
larinho80 Operator

Data înscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 638 Locație: IN DIANA JONES
|
Trimis: Mar 28 Aug 2007 23:12 Titlul subiectului: |
|
|
| DARK_ANGEL a scris: | Eu am vazut un film cu Michael Caine si Silvester Stalone in care o echipa formata din niste detinuti(sau ce erau)joaca impotriva unor nemti. Filmul e bdestul de bun si actiunea se petrece in cel de-al doilea razboi mondial.
Si mai stiam de Hooligans,in care joaca si Elijah . |
victory e ala cu stallone si michael caine,si mai e cu pele,boby moore etc... _________________ some people wear superman pijamas.superman wears chuck norris pijamas |
|
| Sus |
|
 |
|