CineFan.ro - redescopera magia
Search FILME, ACTORI, STIRI
VEZI CE FILME RULEAZA LA TINE IN ORAS!

Orar si bilete

Oras:
Cinematograf:0
CineFan Locul de întâlnire al adevăraților cinefani!

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Heartbreaking & Heartwrenching: The soundtrack
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CineFan.ro -> DVD & Soundtrack
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
jeleu
Conquistador

Data înscrierii: 17/Oct/2006
Locație: in the hall of the mountain king

MesajTrimis: Lun 19 Mar 2007 13:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

larinho80 a scris:
the fountain-clint mansell cel mai misto soundtrack pe care l-am auzit in ultimul timp

pai tu ce crezi ca ascult in masina?
daca nu l-as avea mi-as taia v.n.l., mama lui de trafic
lah-di-dah
Rol episodic

Data înscrierii: 03/Dec/2006
Locație: Pigeonhole

MesajTrimis: Joi 03 Mai 2007 20:43    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tindersticks compunand coloana sonora de la "Trouble Every Day", o jale de film de Claire Denis, dar un soundtrack extrem de fain.
Preisner la "Trois Couleurs", dar in special la Blue si la White
coloana sonora de la "Zabriskie Point" e bestiala, desi filmul nu. Mult Pink Floyd, The Grateful Dead, Patti Page, The Kaleidoscope.
Aimee Mann la "Magnolia", a fost heart-wrenching acum ceva timp. acum e doar foarte melodioasa.
lah-di-dah
Rol episodic

Data înscrierii: 03/Dec/2006
Locație: Pigeonhole

MesajTrimis: Joi 03 Mai 2007 20:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de fapt, la categoria heart-wrenching, in top stau detasate OST-urile de la "The Virgin Suicides" (Air) si - partial - de la "Lost In Translation". Daca ma gandesc ca si soundtrack-ul la "Marie Antoinette" kicks ass, atunci nu-mi ramane decat sa trag concluzia ca, like it or not, tanti Coppola stie ce sa aleaga si cum sa aleaga in materie de muzica ptr filmele ei.
devil_doll
Mecanic de camerä

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 03 Mai 2007 21:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lah-di-dah a scris:
de fapt, la categoria heart-wrenching, in top stau detasate OST-urile de la "The Virgin Suicides" (Air)

am inteles ca pana si Eugenides a aprobat alegerea Coppolei junior in materie de muzica la The Virgin Suicides..
lestatika_29
Nymphetamine Girl

Data înscrierii: 19/Oct/2006
Locație: Neverwhere

MesajTrimis: Dum 17 Feb 2008 18:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu de ce dar lately imi place din ce in ce mai mult Ressurection de pe coloana Passion of the Christ.
" Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. " (Neil Gaiman)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului CineFan.ro -> DVD & Soundtrack Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 4 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB SEO URLs V2