| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
jeleu Conquistador

Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 671 Locație: in the hall of the mountain king
|
Trimis: Lun 19 Mar 2007 13:46 Titlul subiectului: |
|
|
| larinho80 a scris: | | the fountain-clint mansell cel mai misto soundtrack pe care l-am auzit in ultimul timp |
pai tu ce crezi ca ascult in masina?
daca nu l-as avea mi-as taia v.n.l., mama lui de trafic _________________ Im Kino gewesen. Geweint. |
|
| Sus |
|
 |
lah-di-dah Rol episodic

Data înscrierii: 03/Dec/2006 Mesaje: 50 Locație: Pigeonhole
|
Trimis: Joi 03 Mai 2007 20:43 Titlul subiectului: |
|
|
Tindersticks compunand coloana sonora de la "Trouble Every Day", o jale de film de Claire Denis, dar un soundtrack extrem de fain.
Preisner la "Trois Couleurs", dar in special la Blue si la White
coloana sonora de la "Zabriskie Point" e bestiala, desi filmul nu. Mult Pink Floyd, The Grateful Dead, Patti Page, The Kaleidoscope.
Aimee Mann la "Magnolia", a fost heart-wrenching acum ceva timp. acum e doar foarte melodioasa. _________________ ....and the fur began to fly.... |
|
| Sus |
|
 |
lah-di-dah Rol episodic

Data înscrierii: 03/Dec/2006 Mesaje: 50 Locație: Pigeonhole
|
Trimis: Joi 03 Mai 2007 20:47 Titlul subiectului: |
|
|
de fapt, la categoria heart-wrenching, in top stau detasate OST-urile de la "The Virgin Suicides" (Air) si - partial - de la "Lost In Translation". Daca ma gandesc ca si soundtrack-ul la "Marie Antoinette" kicks ass, atunci nu-mi ramane decat sa trag concluzia ca, like it or not, tanti Coppola stie ce sa aleaga si cum sa aleaga in materie de muzica ptr filmele ei. _________________ ....and the fur began to fly.... |
|
| Sus |
|
 |
devil_doll Mecanic de camerä

Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 03 Mai 2007 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
| lah-di-dah a scris: | de fapt, la categoria heart-wrenching, in top stau detasate OST-urile de la "The Virgin Suicides" (Air)
|
am inteles ca pana si Eugenides a aprobat alegerea Coppolei junior in materie de muzica la The Virgin Suicides.. _________________ You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.(Tyler Durden) |
|
| Sus |
|
 |
lestatika_29 Nymphetamine Girl

Data înscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 810 Locație: Neverwhere
|
Trimis: Dum 17 Feb 2008 18:15 Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu de ce dar lately imi place din ce in ce mai mult Ressurection de pe coloana Passion of the Christ. _________________ " Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. " (Neil Gaiman) |
|
| Sus |
|
 |
|