Giancarlo Esposito, cunoscut pentru rolul său negativ din Breaking Bad sau Better Call Saul, vine la East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, gaming, benzi desenate din estul Europei. Evenimentul va avea loc în perioada 18-20 mai la Romexpo.

Esposito a debutat încă din 1966 cu un show pe Broadway și a avut mai multe apariții în diverse filme și producții TV din care amintim The Usual Suspects, Malcolm X, CSI: Miami, Law and Order sau Homicide: Life on the Street.

Începând cu 2009, actorul i-a dat viață infamului traficant de droguri Gustavo "Gus" Fring în serialul-fenomen Breaking Bad. Pentru acest rol, Esposito a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar oferit de Critics’ Choice și a fost nominalizat și la prestigioasele premii Emmy. În plus, Gus Fring a fost inclus pe lista celor mai malefici antagoniști ai tuturor timpurilor (locul 3), întocmită de TV Guide în 2013.

Personajul machiavelic interpretat de Esposito nu a lipsit nici din spin off-ul Better Call Saul, serial care s-a bucurat de o largă apreciere din partea publicului și a criticilor, la fel ca “fratele său mai mare”, Breaking Bad, trecându-și în palmares 23 de nominalizări la Premiile Emmy și 2 la Globurile de Aur, printre altele.

Giancarlo Esposito a făcut parte și din universul DC, împrumutându-și vocea pentru adaptări animate precum The Son of Batman (Ra's al Ghul) sau Batman: Assault on Arkham (Black Spider).

Esposito se alătură lui Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural, Deadwood), Chase Coleman (The Originals, Boardwalk Empire) și David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, V for Vendetta), într-o ediție East European Comic Con memorabilă.

Ca în fiecare an, se preconizează o ediție East European Comic Con plină de noi surprize în materie de actori, expozanți, activităti, jocuri video și nu numai, menținându-și statutul de cel mai important eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate din estul Europei.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim. La acest link se pot găsi cele mai apropiate puncte de vânzare de voi - http://www.eventim.ro/ro/outlete/ 


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.