Lady Gaga și Bradley Cooper formează cel mai iubit cuplu de pe marile ecrane, în acest moment. Cei doi au reușit să îi emoționeze pe fani, în timpul unui concert susținut de cântăreață.

În Las Vegas, Lady Gaga l-a invitat pe actorul regizor Bradley Cooper pe scenă și cei doi au cântat împreună piesa Shallow, momentul fiind unul extrem de emoționant, îmbrățișându-se. Lady Gaga s-a pus în genunchi în fața lui Bradley Cooper și apoi a continuat să interpreteze melodia la pian. Momentul a fost apreciat din plin de public. Oamenii au mărturisit că nu s-ar fi așteptat vreodată ca așa ceva să se întâmple în timpul unui show live. Mai jos puteți urmări această scenă.

A Star is Born e cel mai bun film din acest an din punctul meu de vedere. Mi-a plăcut mai mult decât Bohemian Rhapsody (film care a luat Globul de Aur pentru cea mai bună dramă).

Pentru acest rol, Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a decis să renunțe la machiajul care o caracterizează. Dar nu pentru că și-ar fi dorit asta neapărat, ci pentru că însuși Bradley Cooper i-a cerut să nu poarte machiaj. „Personajul meu vorbește despre cât de urâtă se crede – asta a fost real”, spunea cântăreața actriță. „Sunt foarte nesigură pe mine. Îmi place să dau lecții despre asta, dar nu practic întotdeauna”, a adăugat vedeta. Deși i-a fost greu să fie complet naturală, Lady Gaga nu s-a supărat pe Bradley Cooper. De fapt, cei doi au spus că și-au făcut un prieten pe viață.

Jackson e un rocker care luptă cu demonii lui interiori, problemele din copilărie și cele medicale (țiuitul din ureche), dependența de alcool și droguri care-i bântuie viața. Ally, e o cântăreață care și compune. Jackson rămane surprins să constate că aceasta are puțină încredere în capacitatea ei de a-și construi o carieră în muzică, căci, mulți producători i-au apreciat vocea, însă i-au spus că are nasul prea mare. Datorită lui Jackson, Ally își învinge treptat teama și acceptă să-l însoțească în concerte, începând, totodată, o relație tumultoasă care se zbate să supraviețuiască.

Trebuie să recunosc că nu-mi plăcea deloc cum cânta Lady Gaga. Dar o dată cu acest film, am început să ador melodiile ei. Din păcate, distribuitorul filmului în Romania, Vertical Entertainment, a luat decizia neinspirată de a nu traduce melodiile din film (care sunt superbe). Mi-au plăcut melodiile, dar nu sunt sigur că am înțeles toate cuvintele (mesajul pe care-l transmit acestea cu siguranță l-am înțeles). Îmi pare rău, pentru ca acest film ar fi meritat și melodiile subtitrate. Dar e o treabă făcută a la români numit fușăreală. Lasă că merge și așa. Alte state cum ar fi Rusia și Spania au știu să le subtitreze, dar noi nu.

Sincer, recunosc că am văzut deja acest film de 4 ori și în UHD iar detaliile în 4K și sunetul Dolby Atmos merită toți banii. Ai senzația că melodiile sunt cântate chiar în camera în care vizionezi filmul. A Star is Born s-a lansat la noi în format 4K UHD, Blu-ray (Steelbook și plastic) și DVD și îl puteți achiziționa de AICI

„Tot ceea ce trebuie să faci e să ai încredere în mine. E tot ceea ce trebuie să faci.”, Jackson Maine.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.