Filmul pentru adolescenți Oh, Ramona! s-a luat la trântă in acest weekend cu blockbuster-ele americane Alita: Battle Angel și Happy death day 2U și a ieșit învingător.

Recenzia acestui o film o puteţi citi AICI.

În acest weekend Oh, Ramona!, adaptarea romanului Suge-o Ramona a lui Andrei Ciobanu a strâns 111.881 spectatori. Astfel acest film românesc devine cel mai bun debut romanesc al ultimilor 20 de ani la cinema. Cu o asemenea popularitate, are şanse să întreacă cel mai popular film românesc al „mileniului”, Garcea și Oltenii, al cărui total de bilete vândute în trei luni de prezenţă în cinematografe s-a ridicat la aproape 252.000 în anul 2002. Comedia cu membrii trupei Vacanţa mare a avut doar 34.000 de spectatori în weekend-ul lansării. Nu va reuşi probabil performanţa realizată în 1994 de comedia A doua cădere a Constantinopolului ce are un număr record de 1.331.001 de spectatori (!!).

Ca să vă faceţi o idee blockbuster-ele americane Alita: Battle Angel și Happy Death Day 2U  au avut 70.709 spectatori împreună. (59.267 spectatori 3D-ul Alita: Battle Angel, 11.442 spectatori Happy Death Day 2U). Dacă adunăm şi câţi spectatori a avut animaţia 3D The Lego Movie 2: The Second Part ajungem la un total de 95.040 spectatori. Comedia pentru adolescenţi a bătut ca număr de spectatori toate premierele americane la un loc.

Dupa un așa succes, mai mult ca sigur ca în curând vom avea ecranizată şi continuarea romanului Suge-o Ramona, care se numeşte Suge-o Andrei. Poate chiar vor merge pe aceeași linie de titlu și îl vor intitula Oh, Andrei!.

Regizoarea Cristina Jacob este „specialistă” în astfel de succese de casă, fiind autoarea altor două comedii cu priză la public, #Selfie și #Selfie 69 care din păcate nu au fost lansate (încă) pe DVD. Sunt foarte curios ce număr de spectatori va strânge săptămâna viitoare Oh, Ramona (acum că a trecut Valentine's Day). Se va menţine în top sau cifrele vor scădea vertiginos?!

Ca venituri, Oh, Ramona! poate fi comparat cu blockbusterele americane precum Avengers, Aquaman, Fifty Shades Freed, Venom sau Deadpool 2.

Cristina Jacob, a declarat: „Mulțumesc că ați fost la film în număr atât de mare! Este cea mai frumoasă recompensă pentru munca întregii echipe. Pentru mine înseamnă mai mult decât orice premiu. 111.881 spectatori în primul weekend este un prag depășit pentru prima dată de un film românesc. E un semn că publicul nostru, în primul rând cel tânăr, începe să aibă încredere în filmele noastre. Răspunsul entuziast al generației Z arată că noi am reușit să le răspundem așteptărilor lor, să-i surprindem”.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.