Toată lumea a auzit de Avengers: Endgame și Captain Marvel. The Wandering Earth / Pământul rătăcitor e în prezent a doua cea mai mare producție chineză din istorie.

Cu un buget de doar 50 de milioane de dolari, a reușit să aibe încasări de 700,8 milioane de dolari la box office-ul mondial. Regizat de Frant Gwo, e al treilea cel mai profitabil film din 2019 după cele 2 filme Disney / Marvel menționate.

Deși nimeni nu vorbește despre el, este disponibil deja pe una dintre cele mai mari platforme de video la cerere: Netflix.

În ciuda performanțelor extraordinare la box office, The Wandering Earth / Pământul rătăcitor a aterizat la Netflix fără să se fi făcut vreo campanie de marketing. Eu abia acum l-am descoperit, dar Netflix l-a introdus în griă pe 30 aprilie. Trailer-ul nici măcar nu e încărcat subtitrat pe canalul youtube Netflix România.

The Wandering Earth / Pământul rătăcitor nu a fost menționat în comunicatele oficiale de presă. Trimit tot felul de știri pentru a fi publicate, urcă tot felul de filme vechi (pe care colecționarii le au deja pe Blu-ray 3D, Blu-ray sau DVD), seriale unul mai slab decât altul, dar la care fac reclamă, dar ce e mai important nu trimit. Ne lasă pe noi să descoperim. Așa că majoritatea abonaților Netflix habar nu au că unul dintre cele mai mari hit-uri globale din 2019 este disponibil în prezent pe platforma Netflix. E mai bun decât orice film Netflix lansat în acest an: Triple Frontier sau The Highwaymen (acestea sunt cele mai bune).

În viitorul îndepartat Soarele se extinde într-un gigant roșu care începe să devoreze Pământul, determinând omenirea să facă o încercare îndrăzneață pentru a se salva de la extincție. Eroii construiesc zece mii de motoare stelare într-un efort de a propulsa Terra din Sistemul Solar, în speranța de a găsi o nouă casă cerească. În timpul călătoriei de 2.500 de ani, un grup apără civilizația umană de pericole neașteptate și dușmani noi pentru a asigura supraviețuirea omenirii în epoca „Pământului rătăcitor”.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.