Are 92 de ani, e de-a dreptul badass si numele sau de familie e Lee. Stiu, unii dintre voi va ganditi la Stan Lee, dar mai avem un exemplu la fel de bun si despre el este vorba acum. Christopher Lee, evident.

Britanicul, pe langa un actor excelent, mai este si un muzician destul de bun, iar acum ne arata asta inca o data.

Lee va lansa albumul Darkest Carols, Faithful Sing, cel de-al treilea din seria sa de albume cu tematica de Craciun (A Heavy Metal Christmas in 2012 si A Heavy Metal Christmas Too anul trecut). 

Si asa cum spun si titlurile precedentelor, e vorba de niste colinde in stil metal. Ceva de genul incercase si Rob Halford, dar parca ne place mai mult varianta lui Lee.

Actorul nu e, de altfel, strain de muzica, cu atat mai mult de metal. El a mai lansat o serie de albume (dintre care doua despre Carol cel Mare - Charlemagne), si chiar a contribuit ca narator la cateva albume Rhapsody of Fire si unul Manowar (Pe reeditarea Battle Hymns, la piesa Dark Avenger, unde narator initial fusese Orson Welles).

Darkest Carols, Faithful Sing contine melodii clasice precum The Little Drummer Boy sau Silent Night. Si daca va era dor de Lee, il puteti revedea (ultima oara) ca Saruman in Hobbitul: Batalia Celor Cinci Armate, care va avea premiera saptamana viitoare.