Actorul Luke Evans (Dracula Untold, Fast 6, The Hobbit 2 si 3) se afla pentru doua zile in Romania unde participa la turneul de lansare al DVD-ului Dracula Untold / Dracula: Povestea nespusa.

Din pacate pentru fanii si presa din Romania, este un eveniment organizat doar pentru reprezentantii presei straine (printre site-urile invitate s-a aflat si JoBlo.com care a publicat deja o imagine cu Luke dupa interviul pentru ei). Deocamdata nu avem confirmata participarea nici unei publicatii din Romania la acest eveniment.

Asadar toata vizita lui Luke Evans a fost tinuta secreta de catre organizatori (probabil Universal Pictures) care s-au gandit ca reprezentantii presei din Romania nu au ce cauta la un asemenea eveniment… o decizie cel putin rusinoasa, avand in vedere numarul mare de fani ai actorului (nici macar reprezentantele paginii de Facebook din Romania dedicata lui Luke Evans nu au fost invitate la eveniment.)

De vizita s-a aflat din intamplare, din cateva imagini publicate de Luke pe Twitter si Facebook:

Prima postare in care saluta Bucurestiul spunand ca este cam ceata afara...

A doua postare cu el la evenimentul de presa:

Ultima imagine, publicata cu 20 minute in urma in care sta scris "Inainte si dupa"...

S-ar parea ca “Turul de promovare Dracula Untold pe DVD” a cuprins obiective precum Castelul Bran si Turnul Chindiei din Targoviste. Conform unor postari de pe Twitter ieri seara la Castelul Bran a fost organizata de Universal si o petrecere.

Dracula Untold se afla pe locul 8 in topul celor mai vizionare filme de anul trecut in Romania, avand peste 206.000 spectatori platitori, iar DVD-ul ar trebui sa fie lansat la inceputul lunii februarie.