Conform Cinemablend.com, actrita Margot Robbie l-ar fi lovit nu doar simulat pe Leonardo DiCaprio la auditiile pentru The Wolf of Wall Street

Pe langa celebrul actor, la auditie era prezent si Martin Scorsese. Robbie afirma ca era hotarata sa faca ceva prin care sa iasa in evidenta.

Acesta a declarat pentru publicatia Harper’s Bazaar:

“In capul meu gandeam: “Mai ai de stat doar 30 de secunde si daca nu faci ceva impresionant n-o sa ai niciun rezultat. E o sansa unica in viata, fa-o!”Am inceput sa tip la el si el tipa la mine. E inspaimantator. Abia puteam sa fac fata.

Apoi la sfarsit spune: “Ar trebui sa fii fericita ca ai un sot ca mine. Acum vino aici si saruta-ma.” Apoi m-am apropiat foarte mult de el si am gandit: “Poate ar trebui sa-l sarut. Cand voi mai avea vreodata sansa sa-l sarut pe Leo DiCaprio?”

Dar apoi o alta parte din mine s-a declansat si pac!, l-am lovit peste fata. Si apoi am tipat: “Sa te ***!” Si asta nu era deloc in scenariu. In intreaga incapere s-a facut liniste si eu am inlemnit.”

Dupa incident actrita credea ca va fi arestata sau ca nu va mai juca niciodata la Hollywood. Insa atat Scorsese cat si DiCaprio au fost amuzati de intamplare. 

Margot Robbie a primit in cele din urma rolul din The Wolf of Wall Street, iar in aceasta saptamana poate fi vazuta pe marile ecrane alaturi de Will Smith in Focus, primul ei rol principal intr-un film.

Pentru anul viitor, actrita are alte doua proiecte foarte importante: Tarzan (r. David Yates, unde o va interpreta pe Jane) si Suicide Squad (r. David Ayer unde o va juca pe Harley Quinn).