A mai rămas puțin până la momentul în care calendarul va marca trei luni de când concurenții sezonului suprem au lăsat totul în urmă și au pornit în aventura vieții lor.

De când telespectatorii sunt cu ochii pe ei zi de zi și trăiesc împreună Survivor All Stars, show ce demonstrează constant că imposibilul nu există!

O masă pe cinste a fost miza serii în jocul pentru recompensă. Și de această dată, triburile au dat totul și au ajuns aproape de final, cot la cot, cu un incredibil scor de 6 la 6. La ștafetă, diferența a fost făcută de Robert și Ștefania care au adus victoria pentru echipa albastră, care a avut parte de un super festin.

Cu gândul la ceea ce au pățit săptămâna trecută, Războinicii și-au luat revanșa. După ce tribul roșu a votat, Iancu a anunțat că vrea să-și folosească simbolul imunității ascunse. Fără să stea pe gânduri, acesta a salvat-o pe Ana Pal, luptătoarea care simțea că se află în pericol să meargă la Duel.

Având în vedere că voturile pentru Ana Pal au fost anulate, celelalte nume de pe hârtii au devenit cu atât mai importante. Astfel, cu doar două propuneri, Ana Porgras a fost decizia colectivă, în timp ce Ștefi a trebuit să îi aleagă o adversară. ”Sunt trei băieți, deci nu o să nominalizez un băiat. O să o nominalizez pe Alexandra, care sincer îmi este foarte dragă și îmi pare rău că sezonul trecut nu am putut să creez o legătură cum am creat sezonul ăsta”, a specificat Faimoasa.

Cea care a făcut inițial parte din tribul albastru, iar apoi a devenit Faimoasă, Alexandra Ciomag, a fost nevoită să-și ia la revedere de la colegi, părăsind competiția în urma duelului pierdut. ”Sunt fericită că am pierdut alături de o campioană, Ana. Și sunt convinsă că merită să fie în competiția asta și în echipă, să aducă toteme și puncte. Vreau să câștigați toate Imunitățile și să rămâneți cea mai tare echipă. Drumul meu în viață abia acum a început”, a declarat aceasta înainte ca flacăra să-i fie stinsă la Survivor All Stars.

Ultima ediție din cea de-a unsprezecea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:27 – 24:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.7 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.8 puncte de audiență și 22.1% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au trăit cu sufletul la gură jocul și eliminarea serii, iar în minutul de aur, la ora 21:49, aproape 1.6 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!