Ediția din 2024 a Met Gala se apropie. E! aduce pe micul ecran spectacolul oferit de celebritățile ce vor etala ținute conform temei de anul acesta "Garden of Time".

Transmisiunea de pe covorul roșu va avea loc din New York City pe 7 mai, de la ora 22:00, doar la E!. Invitații care au confirmat prezența la noua expoziție "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" de la Muzeul Metropolitan de Artă sunt: Bad BunnyZendayaJennifer Lopez și Chris  Hemsworth.

Emisiunea Live From E!: 2024 Met Gala este difuzată de E! marți, 7 mai, de la ora 22:00. În cadrul transmisiunii sunt prezentate ținutele vedetelor participante la eveniment pe măsură ce părăsesc Hotelul Mark și Hotelul Pierre, înainte de a defila pe celebrele trepte de la MET, unde prezentatorul Ross Mathews le va lua interviuri celor mai strălucitoare staruri și va surprinde cele mai spectaculoase ținute.

Între timp reporterul Zuri Hall, modelul Lily Aldridge și expertul în modă Zanna Roberts Rossi vor analiza ținutele, alături de designerii Christian Cowan și Christian Siriano. În plus, hairstylistul lui Kim Kardashian, Chris Appleton, va avea o intervenție specială pentru a împărtăși mai multe secrete de frumusețe.

Deși lista de invitați este secretă, fanii vor vedea personalitățile de bază ale Met Gala care au participat adesea în anii trecuți, cum ar fi Kim Kardashian, Kendall Jenner, Beyoncé, Harry Styles, Rihanna, Cardi B, Billie Eilish și Zoë Kravitz.

Rihanna știe că presiunea ca ea să strălucească ca un diamant este foarte mare, cu toate acestea, ea a declarat pentru E! News că anul acesta va aborda un look subil: „Vin ca figurant anul acesta”, a spus cântăreața în exclusivitate pentru E! „Vin la cină”. A dat indicii că ținuta ei va fi neașteptată și a mai adăugat: „Știu, crezi că mint!”. Indiferent ce poartă, cu siguranță va respecta tema evenimentului „Grădina Timpului”.

Emisiunea Live From E! este produsă de Live Digital Entertainment, cu producătorii executivi Eddie Delbridge, Madison Sinclair și Shaun Smith.

Urmărește Live From E!: Met Gala 2024 marți, 7 mai, la ora 22:00, la E!