Daca tin eu minte bine, prin 2010 va spuneam ca e posibil ca regizorul britanic avea in plan sa aduca pe marile ecrane o noua adaptare a legendei Regelui Arthur. Patru ani mai tarziu, filmul inca nu a aparut, dar se pare ca e mai aproape ca niciodata de realizare.

Mai mult decat atat, actorul britanic Idris Elba, care a mai lucrat cu Guy Ritchie la RocknRolla, pare sa fi primit un rol in pelicula. 

Nu cel principal, evident, doar scandalul a fost destul de mare cand a fost distribuit ca Heimdall (rol in care s-a descurcat de minune, dar, ce sa-i faci, haters gonna hate), insa tot unul destul de important, si anume cel al lui Bedivere, sfetnic al tatalui lui Arthur si mentor al acestuia. 

In legenda Arthuriana, Bedivere este un personaj destul de important, fiind cel care returneaza Excalibur Doamnei Lacului dupa moartea regelui. Cavalerul are doar o mana si din cand in cand mai practica si oaresce magie neagra.

Pana atunci, Elba e destul de ocupat, avand nu mai putin de sapte filme in urmatorii doi ani. Noi l-am ocupa si cu un rol de John Stewart in viitorul Justice League, dar, probabil, slabe sanse.