Din pacate, Legenda Benzilor Desenate Stan Lee tocmai a anuntat ca nu isi mai poate onora promisiunea de a aparea la editia din acest an a San Diego Comic Con

Motivul oferit de echipa sa este ca Stan si-a pierdut vocea, suferind de laringita.

Daca varianta oficiala este cea adevarata nu avem cum sa stim, insa speram din tot sufletul ca sanatatea Legendei Marvel sa nu fie in niciun pericol mai serios. 

In urma cu doua saptamani, cand l-am intalnit la London Film and Comic Con (nu ne vine inca sa credem....), Stan parea in forma si suprinzator de vioi si lucid pentru un om de 92 de ani (ce-i drept neimpliniti inca). A participat la sesiuni foto interminabile de-a lungul celor trei zile de conventie si a semnat mii de autografe fanilor veniti din intreaga lume sa-l intalneasca (printre care si noi, CineFanii care ne-am deplasat la Londra special pentru el).

Ce-i drept, spre sfarsitul conventiei a obosit destul de tare, dar atunci noi eram deja tolaniti pe scari cu intentia de a nu ne mai ridica de acolo pana la apocalipsa.

Sperand ca retragerea din aparitia la San Diego ii va oferi timp pentru a-si reveni din ultima luna extrem de agitata, ii dorim multa sanatate Parintelui Benzilor Desenate si asteptam cu nerabdare cameo-ul sau (deja anuntat) din premiera Marvel de luna viitoare Gardienii Galaxiei / Guardians of the Galaxy.

Gasca de CineFani ajunsa la Londra pentru intalnirea cu Stan Lee: (de la stanga la dreapta) Diana Petrescu, Emanuel Lazarescu, Robert Iancu, Ioana Balan si Ana Ursulescu.

Multumiri Ioana pentru poza!