Pentru ca tot a fost San Diego Comic Con weekendul asta, echipa The Hobbit a lansat (in cadrul evenimentului si astazi si online) trailerul pentru ce-a de-a treia si ultima (am putea zice “din fericire”) parte a adaptarilor romanului lui J.R.R. Tolkien.

Pelicula, reintitulata The Hobbit: The Battle Of The Five Armies (initial numindu-se There and Back Again), va fi lansata pe 17 Decembrie si din distributie fac parte Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Lee Pace, Benedict Cumberbatch si Orlando Bloom. Regia ii apartine lui Peter Jackson.

In aceasta a treia parte vom vedea cum se descurca Thorin dupa ce a pus din nou mana pe Erebor si pe comoara din munte, dar si repercusiunile pe care le are trezirea lui Smaug asupra Lake Town. Si, cum va puteti da seama si din titlu, se lasa cu o batalie intre cinci armate.

Ce va pot spune despre trailer? In primul rand, muzica e daramatoare, melodia aleasa fiind The Edge of Night, pe care Pippin o canta lui Denethor in timp ce fiul acestuia, Faramir se avanta intr-un atac sinucigas asupra fortaretei Osgiliath. 

Sinucigase sunt de altfel si actiunile lui Thorin, peste care aurul si coroana nou-dobandita par sa fi pus complet stapanire. Mai vedem un Bard (Luke Evans) disperat de distrugerile facute de Smaug, un dragon furios, un Legolas descumpanit si un Thranduil in focul luptei. Plus un Gandalf grav ranit si un Bilbo pierdut. 

Home is behind, the world’s ahead…  sa bocim, dara.

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies – 3D / Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri – 3D va fi distribuit in Romania de Forum Film.