Data de 29 august va marca aparitia unui nou film Indian de succes in cinematografele din Romania: Viata nu iti ofera a doua sansa / Zindagi Na Milegi Dobara (Life does not give you a second chance). 

Dupa succesul inregistrat cu filmul Cocktail, BML Movie Entertainment va ofera o noua provocare. O provocare in adevaratul sens al cuvantului, atat din punct de vedere cinematografic, cat si din punct de vedere al castigului sufletesc! 

Viata nu iti ofera a doua sansa / Zindagi Na Milegi Dobara este povestea a trei buni prieteni. Kabir (Abhay Deol) se pregateste sa se casatoreasca cu logodnica lui, Natasha (Kalki Koechlin), iar in loc de petrecere a burlacilor a decis sa faca ceva inedit! 

El se intalneste cu prietenii sai din copilărie, Arjun (Hrithik Roshan) si Imraan (Farhan Akhtar) si, alaturi de acestia, porneste intr-o excursie prin Spania. Ei au de gand sa viziteze Costa Brava, Sevilla si Pamplona. 

Vizita celor trei locatii aduce cu sine provocari, ce intaresc prietenia celor trei, ajutandu-i sa se descopere pe sine, dar si unul pe celalalt. Intalnirea cu frumoasa Laila (Katrina Kaif) va schimba radical cursul calatoriei lor. 

Filmul este cu atat mai apreciat, cu cat defineste sensul cuvantului “prieten” si al sentimentului frumos numit prietenie! 

Va asteptam, asadar, din 29 August 2014 la un adevarat tur de forta cinematografic! Alaturi de cei trei prieteni veti face scufundari in Costa Brava, veti avea parte de o lupta cu rosii in Bunol, veti face sky diving in Sevilla si, in final veti participa la cursele de tauri San Fermin din Pamplona!

Iata cateva din laudele aduse de criticii de film:

Farhan Akhtar demonstreaza un adevarat talent pentru comedie si are cateva momente foarte bine alese pentru aceasta. (…) Zindagi Na Milegi Dobara sarbatoreste prietenia ca nici un alt film de pana acum. Nu-l ratati.” (Gaurav Malani, The Times of India).

Zindagi Na Milege Dobara este o sarbatoare a vietii si prieteniei dintre trei prieteni apropiati. Nu-l ratati.” (Manish Gajjar, Birmingham Mail).

“Entertainment adevarat de mare clasa cu o distributie foarte talentata. Obisnuiam sa vedem acest lucru de multe ori din partea Hollywood-ului.” (Burl Burlingame, Honolulu Star-Advertiser)

Viata nu iti ofera a doua sansa / Zindagi Na Milegi Dobara va avea premiera pe 29 august in Romania, distribuit de BML Movie Entertainment.

Detalii despre film pe site-ul oficial: www.filmindian.ro

Pagini Facebook: https://www.facebook.com/NamasteCinema.ro 

Pagina oficiala de FB a filmului Viata nu iti ofera a doua sansahttps://www.facebook.com/zindaginamilegidobara.Film