Dintre toti Avenger-ii, trebuie sa recunoastem ca cel mai neglijat este, pana acum, Hawkeye. 

Chit ca a aparut, pentru cateva minute, in Thor (2011) iar apoi a jucat un rol destul de important in planul lui Loki (dar si in infrangerea acestuia) in Avengers (2012), Clint Barton nu a primit atentia care le-a fost acordata celorlalte personaje (se zvoneste ca asta s-ar datora, in parte, si faptului ca Jeremy Renner s-a aratat nemultumit de rolul din Avengers si astfel a fost tinut pe bara in filmele din Phase 2).

Fanii arcasului pot rasufla linistiti - el va aparea, macar, in Avengers: Age of Ultron, alaturi de vechii sai coechipieri, dar si de personaje noi precum Scarlet Witch sau Quicksilver. Age of Ultron va fi lansat in SUA pe 1 mai 2015.

Mai mult decat atat, se pare ca Barton va mai avea de a face cu unul dintre colegii sai de echipa - si anume Captain America. Conform unui interviu acordat de catre Renner site-ului Collider, Hawkeye ar putea sa apara si in cea de-a treia parte a filmului despre primul Avenger.

Intrebati despre asta, regizorii Anthony si Joe Russo au spus ca nu pot mentiona prea multe, deoarece ar da in vileag intregul plot al filmului. Cei doi au regizat si Captain America: The Winter Soldier, primit foarte bine atat de public cat si de critici.

Cea de-a treia parte, scrisa tot de Christopher Markus si Stephen McFeely, va fi lansata pe 6 mai 2016, data la care trebuia, initial, sa se lanseze si Batman v. Superman: Dawn of Justice, care a fost mutat mai apoi pe 25 martie 2016. Suntem siguri ca fara niciun motiv legat de lansarea Marvel. Complet siguri.