Nu demult va spuneam despre noul proiect al lui Kevin Smith, Yoga Hosers, in care va aparea fiica sa, Harley Quinn, si Johnny Depp, impreuna cu fiica sa, Lily-Rose

Pelicula, care spune povestea a doua adolescente pornite intr-o lupta impotriva raului, reuneste o pleiada de actori cu care Smith a mai colaborat: Justin Log, Haley Joel Osment, Ralph Garman dar si bunul sau amic Jason Mewes.

Un alt nume mare, care a mai aparut in urma cu ceva vreme intr-o pelicula de-a lui Smith, s-a alaturat azi distributiei, desi banuim ca rolul sau este un cameo (la fel ca majoritatea aparitiilor sale). 

Este vorba despre carismaticul Stan Lee, “taticul” Marvel, pe care intreaga echipa CineFan a avut onoarea sa-l cunoasca anul acesta la London Film & Comic Con (nup, nu ne-am mai spalat pe maini de cand am dat mana cu el..).

In varsta de 92 de ani, Lee da inca dovada de un spirit tanar, si este neasteptat de vioi si lucid pentru varsta sa. Mai mult decat atat, Stan the Man nu da semne ca ar vrea sa se opreasca prea curand, avand programate noi cameo-uri in viitoarele filme Marvel (in perioada in care a fost in Londra a filmat rolul pentru Avengers: Age of Ultron).

Si in caz ca va intrebati  cand au mai colaborat Lee si Smith, este vorba despre pelicula Mallrats, lansata in 1995. Aici, Lee se joaca pe el insusi. 

Nu stim insa care va fi rolul pe care il are in Yoga Hosers, dar abia asteptam sa vedem. Din pacate, mai avem un pic de asteptat, filmul lansandu-se abia in 2015. 

Pana atunci, Excelsior!

Iata mai jos imaginea cu Stan Lee in Yoga Hosers pe care Kevin Smith a publicat-o astazi: