Acum ca Sons of Anarchy e aproape de premiera ultimului sezon, britanicul Charlie Hunnam a dat caii putere pe cai… in carne si oase, asa cum ii sta bine oricarui rege de legenda. 

Asta pentru ca, se pare, Hunnam il va juca pe insusi regele Arthur in viitoarea pelicula a lui Guy Ritchie.

In urma cu ceva timp va spuneam deja de un prim nume adaugat distributiei - Idris Elba, care il va juca pe cavalerul Bedivere, un personaj destul de important, sfetnic al regelui si uneori practicant de magie neagra.

Lui Elba i se alatura acum compatriotul si colegul de distributie din Pacific Rim, Charlie Hunnam, care isi va lua in curand la revedere de la personajul pe care l-a jucat timp de 7 sezoane in celebrul serial realizat de Kurt Sutter.

Din distributie va mai face parte, se pare, si Elizabeth Olsen, pe care noi abia asteptam s-o vedem pe post de Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron.

Ritchie vrea, se pare, sa lanseze o intreaga franciza dedicata legendei. Scenariul pentru primul film ii apartie lui Joby Harold, care va fi si producator, alaturi de Akiva Goldsman, Tory Tunnell si Lionel Wigram. Data lansarii este 22 iulie 2016.