Dupa succesul avut de cea de-a 23-a parte a seriei, Skyfall (mie inca-mi suna in cap "Let the sky fall, when it crumbles"), era de asteptat ca James Bond sa revina pe ecrane, in ciuda micilor hopuri aparute pe ici pe colo.

Astfel, dupa ce filmarile, care trebuiau sa inceapa in octombrie, au fost amanate din cauza rescrierii scenariului, avem acum o noua data a inceperii productiei, si anume 6 decembrie. 

Filmarile vor avea loc la studiourile Pinewood, din Marea Britanie, precum si in Austria si Roma.

In noua pelicula va aparea o buna parte a distributiei precedentei - Ben Wishaw, Ralph Fiennes, Naomie Harris si, bineinteles, Daniel Craig, care il va intruchipa din nou pe agentul 007 (O sa ne fie dor de Judi Dench).

Filmul va fi regizat de Sam Mendes, care a facut si Skyfall, iar Barbara Broccoli si Michael G. Wilson vor fi producatori. 

Skyfall, care a aparut pe 9 noiembrie 2012, a avut incasari de aproximativ 1,1 miliarde de dolari, dintre care 800 de milioane doar in afara SUA, iar piesa omonima, compusa si interpretata de Adele, a castigat chiar si un Oscar, un al doilea fiind primit la categoria Montaj de Sunet.

Noul Bond, care inca nu are un titlu, va fi lansat pe 6 noiembrie 2015.