.. nu ca ne-am fi asteptat la altceva, avand in vedere succesul avut de Days of Future Past, dar Fox a tinut sa nu faca, o vreme, oficiala decizia de a-i incredinta tot lui si Apocalypse, lucru poate de inteles avand in vedere ca regizorul a fost implicat in cateva scandaluri in ultimul timp.

Iata insa ca acum este oficial: Singer va regiza, pentru a patra oara, un film X-Men

X-Men: Apocalypse se va lansa pe 27 mai 2016 si va avea un scenariu semnat de Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty si Dan Harris.

Si daca tot vorbim de Kinberg, acesta a participat nu demult la o sesiune Q&A pe Yahoo! unde, desi nu a dat foarte multe detalii specifice, a lasat totusi sa-i scape cateva informatii legate de viitoarea pelicula.

Astfel, conform spuselor sale, Apocalypse va continua povestea personajelor din First Class (ma rog, celor care au mai ramas in viata...), concentrandu-se pe noua echipa (Fassbender, McAvoy, Lawrence) in detrimentul celor din primele filme.

Legat de acestia din urma, Kinberg spune ca, in cazul in care vor aparea in vreunul din viitoarele filme, va fi nevoie de o redistribuire a rolurilor. 

Lucru perfect de inteles de altfel, avand in vedere ca Apocalypse are loc in 1983, cu aproape 20 de ani mai devreme fata de evenimentele din primul X-Men, si din cate stim niciunul din mutanti nu are puterea de a intineri. Nici macar Wolverine.