Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine, de vreo doua luni, ma apuca la intervale fixe cantatul de Cherrybomb. Sau The Pina Colada Song. Sau Hooked on a Feeling. 

Depinde de ce scena din Guardians of the Galaxy imi vine-n cap in momentul ala. Si asta e semnul faptului ca filmul ala iti ramane in minte si te face sa vrei sa-l revezi.

Si nu doar eu gandesc astfel, se pare, dat fiind ca in weekend-ul acesta, Guardians of the Galaxy a devenit, in mod oficial, al treilea cel mai profitabil film Marvel in SUA, dupa The Avengers (de inteles) si Iron Man 3 (teoria mea e ca multi s-au dus la asta de doua ori, doar-doar o fi mai bun a doua oara. Nu e.)

Mai mult decat atat, pelicula lui James Gunn merita cu atat mai multe laude cu cat este singurul din aceste trei filme care a prezentat personaje complet noi, neprezentate publicului in niciun film anterior. 

Filmul a facut pana acum 319 milioane de dolari numai in State, o suma impresionanta, insa doar jumatate din cat a incasat The Avengers.

Pelicula ii are in distributie pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista si Lee Pace, iar Bradley Cooper si Vin Diesel si-au imprumutat vocile personajelor Rocket Rackoon si Groot. In roluri mai mici ii putem revedea pe John C. Reilly dar si pe Glenn Close (Nova Prime).

Guardians mai ruleaza inca in cinematografe, asa ca incasarile mai au sanse sa creasca. Pe mine ma tenteaza inca o vizionare (si mi-e rusine sa va spun a cata…).