Trecute-s vremurile cand Robert Baratheon si Rumplestiltskin faceau furori in The Full Monty - acum filmele cu stripperi au succes doar cand in rolurile principale joaca unii ca Channing Tatum sau Joe Manganiello. 

Acum, sa nu ma intelegeti gresit, Magic Mike mi s-a parut mai simpatic decat as fi crezut ca o sa-mi fie si chiar nu m-a deranjat prezenta lui Matt Bomer prin peisaj.

Si avand in vedere ca prima pelicula a fost un succes, s-a pus si de un sequel, intitulat Magic Mike XXL.

Din sequel lipseste cu brio Matthew McConaughey, care-a dat dansul pe o statueta Oscar, dar sa nu credeti ca distributia a avut de suferit numeric: o lista destul de mare de nume s-a adaugat pe afis, printre care Elizabeth Banks, Jada Pinkett-Smith si Andie MacDowell.

De regie se va ocupa de data asta Gregory Jacobs, care a fost producator al primei pelicule, regizata de Steven Soderbergh (care acum e doar producator executiv), iar de scenariu e responsabil Reid Carolin.

Povestea are loc la trei ani dupa primul film, cand echipa lui Mike este gata sa se retraga, dar vor sa aiba parte de o iesire spectaculoasa, din care sa faca parte si Mike (retras la sfarsitul primului film).