Dupa ce ne-a fermecat in rolul nonconformistei Joanna Mason, Jena Malone revine in atentia geek-ilor cu un al rol: astfel, s-a confirmat ca aceasta va juca in pelicula Batman v Superman: Dawn of Justice, intr-un rol inca nedezvaluit.

Prima idee care ne vine e ca ea o va interpreta pe Harley Quinn, rol care de altfel i s-ar potrivi binisor, dar aceasta ipoteza nu pare a fi corecta din doua motive: in primul rand se pare ca nu vom avea parte de un Joker in acest film, si, mai ales, se pare ca Margot Robbie va interpreta personajul in pelicula Suicide Squad (in care vor mai aparea, daca e sa ne luam dupa zvonuri, Will Smith, Tom Hardy si Ryan Gosling).

A doua varianta ar fi ca ea va juca rolul lui Robin (dap, a existat si un Robin de sex feminin, ba chiar doua, daca pui la socoteala si varianta din The Dark Knight Returns a lui Miller). 

Si tocmai la The Dark Knight Returns ne gandim acum - acolo, ca si aici, avem de a face cu un Bruce Wayne trecut de prima tinerete, revenind la alter-egoul de supererou doar atunci cand situatia o ia razna de-a binelea. 

Singura problema e ca in aceasta poveste, Carrie Kelley, varianta de Robin despre care va vorbeam, are doar 13 ani. Posibil sa avem de a face cu o varianta putin imbatranita, dar parca ar lua din farmec.

O alta posibilitate care ne trece prin cap este Batgirl / Barbara Gordon. Dar parca ne-am saturat de speculatii. Mai avem de asteptat pana pe 25 martie 2016 (sau pana se hotarasc Warner Bros sa ne spuna ce si cum. 

Din distributia filmului mai fac parte Henry Cavill, Ben Affleck, Jeremy Irons, Amy Adams, Jesse Eisenberg si Gal Gadot.