Marvel este, fara indoiala, pe val - dupa succesul avut in 2012 cu The Avengers, si apoi cu popularitatea de care s-au bucurat anul acesta atat Captain America: The Winder Soldier cat si Guardians of the Galaxy, putem spune ca rar o dau in bara (noi inca incercam sa pretindem ca Iron Man 3 nu s-a intamplat niciodata).

Iata de ce Avengers: Age of Ultron / Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron este asteptat cu nerabdare, anuntandu-se a fi un film macar la fel de captivant ca si primul. Lucru care pare sa fie adevarat din trailer, pe care il avem mai jos:

Fara Loki, dar cu James Spader pe post de Ultron (ne place vocea, ne place tare), filmul ne prezinta o echipa putin marita: alaturi de gasca initiala, la actiune mai iau parte si Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) si Quicksilver (Aaron Taylor Johnson - noi preferam, macar vizual, varianta Evan Peters), si Vision (Paul Bettany). Andy Serkis apare si el intr-un rol inca nedezvaluit (presupunem ca implica mult motion-capture si CGI).

Trailerul ne arata cate putin din puterile gemenilor Maximoff, (Olsen si Taylor-Johnson), un Captain America in pericol si, mai ales, cateva scene cu Ultron, care pare pus pe fapte mari. 

Apropo de fapte mari, nici Hulk nu pare tocmai intr-o pasa buna. Noroc ca Tony Stark e mereu pregatit - vedem pentru prima oara armura Hulkbuster, intitulata astfel tocmai pentru ca e creata pentru a-i tine piept simpaticului urias verde.

Avengers: Age of Ultron / Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron apare in cinematografe pe 1 mai 2015, distribuit de Forum Film Romania. Ne gasiti la cinema.