Cel mai timid terapeut din tabara de reparat relatii, Cristian Lazurean, personajul interpretat de Alexandru Papadopol in Alt Love Building, va avea un copil, din 26 decembrie, pe marile ecrane, odata cu lansarea filmului in cinematografe.

Alt Love Building il aduce din nou pe Alexandru Papadopol in dubla ipostaza de actor si producator, alaturi de Dragos Bucur si Dorian Boguta, impreuna cu care a si fondat scoala Actoriedefilm.ro.

Cea care ii este acum partenera lui Papadopol este Nora Cupcencu, o actrita pentru care rolul interpretat in Alt Love Building marcheaza debutul sau cinematografic.

"Dupa sase luni de la primul Love Building il gasim pe Cristian intr-o postura care pentru oricine ar fi una unica si frumoasa - aceea de viitor tatic. Nu si pentru bietul Cristian care trebuie sa "infrunte" cu stoicism noi provocari venite din partea Norei - iubita lui si mama viitorului sau copil.

Bineinteles ca personajul meu nu s-a schimbat structural, insa acum difera destul de mult circumstantele in care trebuie sa actioneze. Astfel, el este supus presiunilor noului sau statut, noilor conditii si personaje din tabara, dar si ironiilor "necrutatoare” venite din partea prietenilor Vali Preda si Silviu Soare, interpretati de Dorian si Dragos.”, a declarat Alexandru Papadopol despre provocarile personajului sau din Alt Love Building.

Una dintre absolventele scolii Actoriedefilm.ro, Nora Cupcencu interpreteaza personajul cu acelasi nume, Nora, cea fara de care Cristian Lazurean nu ar fi ajuns in aceasta ipostaza de viitor tatic. 

Despre ce a insemnat pentru ea experienta Alt Love Building, Nora Cupcencu declara: "Alexandru Papadopol este un tip haios, un actor de la care "am furat mici trucuri”. Este generos cand joci cu el. Sunt fericita ca am avut sansa sa interpretez alaturi de un actor ca Papi, un actor cu experienta, un om dispus sa ma ajute.

Colaborarea cu el a insemnat enorm pentru mine si sper sa mai avem sansa sa mai fim colegi si parteneri de joc.”, a marturisit Nora Cupcencu.

In regia Iuliei Rugina, cea care semneaza si de aceasta data scenariul filmului alaturi de Ana Agopian si Oana Rasuceanu, Alt Love Building reprezinta primul lung metraj realizat de Actoriedefilm.ro in colaborare cu reputatul director de imagine Vivi Dragan Vasile. Anterior, Iulia Rugina mai colaborase cu Vivi Dragan Vasile la realizarea scurt metrajului Sa mori de dragoste ranita.

Subiectul filmului vizeaza si de aceasta data 9 cupluri si relatiile lor defectuoase, care drept solutie apeleaza la tabara de reparat relatii Love Building si implicit la serviciile celor trei terapeuti interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta.

Din 26 decembrie, Alt Love Building va avea premiera in cinematografe, fiind distribuit de Freeman Entertainment.