Daca va era dor de universul Harry Potter, vestea ca se va filma o noua trilogie care are loc in universul creat de Rowling v-a bucurat cu siguranta. 

Ei bine, acest plan este de acum cu un pas mai aproape de realizare, avand in vedere ca autoarea tocmai a terminat scenariul pentru primul film, Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Filmul, care va fi regizat de David Yates (cel care s-a ocupat de ultimele patru filme din seria Harry Potter), va spune povestea lui Newt Scamander, naturalist celebru in lumea vrajitorilor si autor al cartii omonime, indelung studiate la Hogwarts.

Actiunea se va petrece, se pare, in Statele Unite, cu aproximativ 70 de ani inainte de aventurile lui Harry, ceea ce inseamna ca Newt este inca tanar.

Distributia nu a fost inca anuntata (oare avem parte de un Dumbledore mai tanar?), insa noi nu ne-am supara sa-l vedem pe Ben Whishaw in rolul principal. Sau poate pe Lee Pace, revenit la radacinile Pushing Daisies.

Warner Bros. produc si acest nou film, care va fi lansat pe 18 noiembrie 2016, urmand ca urmatoarele sa apara pe 16 noiembrie 2018 si 20 noiembrie 2020, respectiv.