Chiar daca Big Hero 6 nu este chiar un film Marvel, originile sale pornesc din universul benzilor desenate Marvel Comics, asa ca Walt Disney Animation Studios a trebuit sa ia in considerare doua aspecte in legatura cu noul lor film de animatie: sa aiba o secventa dupa genericul de final si bineinteles un cameo (o aparitie speciala) a lui Stan Lee, “taticul” benzilor desenate Marvel.

Astfel, in Big Hero 6 apare pentru prima data in versiune animata Stan Lee!

Spre deosebire de Iron Man, Captain America, Spider-Man sau altii, Baymax si ceilalti eroi din Big Hero 6 nu au fost creati de Lee. Dar au fost creati de scenaristi si artisti ce lucrau la Marvel in perioada cand primul film Iron Man era in productie, asa ca personajele Marvel pot fi considerate sursa de inspiratie pentru acest film.

Big Hero 6 a aparut in cinematografele din SUA pe 7 noiembrie si se bucura de un succes enorm. Animatia are deja incasari de peste 200 milioane $ la nivel international.

Din pacate, in Romania Big Hero 6 / Cei 6 Super-Eroi va avea premiera tocmai pe 23 ianuarie 2015, la mai mult de doua luni de la premiera americana. Distribuitorul este Forum Film.

Deci mai avem ceva de asteptat pentru a-l vedea pe Stan Lee in Big Hero 6. Atentie insa: secventa este dupa genericul de final, asadar nu plecat din sala de cinema pana la final!