Dupa cum stim, la ora actuala se lucreaza la continuarea seriei Piratii din Caraibe care il are ca protagonist pe indragitul Johnny Depp

Fiind inca in faza de stabilire a distributiei, filmul are acum nevoie de eroina principala care va evolua alaturi de capitanul Jack Sparrow. 

Cel de-al cincilea film se numeste Dead Men Tell No Tales si e programat sa apara undeva in 2017.

Publicatia Variety ne dezvaluie cine sunt cele cinci potentiale candidate la rol:

1. Kaya Scodelario, ne este cunoscuta din Maze Runner unde joaca personajul Teresa. De asemenea a mai jucat in Moon si Clash of the Titans. Este cunoscuta in Anglia pentru rolul ei din serialul Skins.

2. Alexandra Dowling apare episodic in Game of Thrones ca una din ficele Frey iar mai recent interpreteaza rolul reginei Ana in serialul The Musketeers de pe BBC.

3. Jenna Thiam este de origine franceza si nu prea a jucat in multe filme in afara tarii de origine. Este cunoscuta din serialul francez The Returned.

4. Gabriela Wilde a interpretat rolul principal in Endless Love si a jucat in remake-ul Carrie dar si in The Three Musketeers al lui Paul W. S. Anderson.

5. Lucy Boynton cunoscuta pentru filmul Miss Potter si mai nou lucrand mai ales in televiziune si aparand in serialul Law & Order.

Regizorii filmului sunt Joachim Ronning si Espen Sandberg iar Javier Bardem va juca rolul personajului negativ. Partea a cincea din Piratii din Caraibe urmeaza sa apara pe 7 iulie 2017.