Anul acesta Revelionul vine mai devreme! Si asta pentru ca pe 19 decembrie spumoasa comedie de actiune Happy New Year / Misiunea: Un an nou fericit! ajunge in cinematografele din Romania. 

Dupa aprecierile pozitive ale filmelor Dhoom: 3, Viata nu-ti ofera a doua sansa si Cocktail, BML Movie Entertainment va ofera o noua provocare. 

Happy New Year este povestea a sase ratati care se reunesc pentru a lua parte la Campionatul Mondial de Dans. De fapt aceasta este doar o acoperire pentru cel mai mare jaf din lume. O mana plina de diamante furate in noaptea plina de evenimente a Anului Nou! Happy New Year ne poarta intr-o calatorie plina de distractie, muzica buna, romantism, dans si un pic de razbunare, ceea ce il face, fara indoiala, filmul Bollywood al anului.

Reunindu-i pe Shah Rukh Khan si regizoarea Farah Khan care se afla la a treia colaborare, dupa Main Hoon Na (2004) si Om Shanti Om (2007), Happy New Year este deja, la scurt timp de la lansarea in cinematografe al patrulea cel mai de succes film indian din toate timpurile la nivel international (dupa Dhoom 3, Chennai Express si 3 Idiots).

Intrebat despre personajul interpertat in film, Shah Rukh Khan a delcarat: “Daca nu castigi nici dupa ce ai incercat in repetate randuri, nu inseamna neaparat ca esti un ratat. Despre asta e vorba in Happy New Year. Acest film este o sarbatoare si, cel mai important, este la fel de fericit ca si titlul!”.

La randul sau, regizoarea Farah Khan explica tematica filmului ei: “Acest film are tot ce ii trebuie pentru a fi o piesa de calitate a Bollywood-ului, dar cel mai important element aici este speranta. Este speranta, care se transforma in Credinta pentru oricine care munceste din greu in viata, pentru a-si atinge obiectivele. Chiar daca pierzi, nu lasa asta sa te doboare si nu trai cu impresia ca acesta este sfarsitul”.

Iata cateva din laudele aduse de criticii de film:

Farah a reusit sa realizeze un film stralucitor cu efecte vizuale remarcabile. Chiar daca lungimea lui de trei ore ar putea speria, momentele comice, dansurile si muzica te tin lipit de scaun.” (Bollywood Hungama).

Shah Rukh Khan se vede ca a fost la sala pentru acest proiect, si nu se sfieste s-o arate in film. Foarte plin de energie mai tot timpul, este foarte entertaining.” (Rohit Khilnani, India Today).

Happy New Year este o combinatie intre Oceans 11/12 si Flashdance.” (Shubhra Gupta, The Indian Express).

Happy New Year / Misiunea: Un an nou fericit! are premiera in Romania pe 19 decembrie, distribuit de BML Movie Entertainment.