Regizorul noului Ghostbusters Paul Feig este una din noile victime ale intamplarilor de la Sony

In scurt timp scandalul privind atacul informatic s-a transformat dintr-un eveniment amuzant intr-unul foarte serios. Aflam acum ca si parti din scenariul pentru Ghostbusters 3 au fost dezvaluite. 

Conform cinemablend.com, nu se stie daca scenariul care a fost dat publicului mai e valabil insa acesta pare sa fie unul rezonabil si chiar interesant.

Conform revistei Vulture, Paul Feig spune despre noul film ca este un reboot al seriei si nu o continuare a celorlalte doua. Actiunea are loc inainte ca oamenii sa contacteze lumea spiritelor si il are in prim plan pe un ucigas. Acesta se transforma in fantoma si incepe sa bantuie New York-ul dupa executia lui esuata in timpul unei furtuni cu tunete si fulgere.

Paul Feig l-a desemnat pe nimeni altul decat Peter Dinklage pentru a juca rolul ucigasului. Acesta este foarte cunoscut publicului din serialul Game of Thrones unde il interpreteaza pe Tyrion Lannister si din X-Men: Days of Future Past unde joaca rolul lui Bolivar Trask.

Ucigasul interpretat de Dinklage va convinge o hoarda de fantome sa participe la planul sau malefic de cucerire a lumii. Echipa de parapsihologi va fi compusa din patru femei. Aceste vor colabora de asemenea cu guvernul Statelor Unite, un element inedit adaugat in peisajul filmului in comparatie cu predecesoarele acestuia.

Paul Feig precizeaza ca va lasa loc pentru o continuare a filmului. Nu se stie daca acesta va fi scenariul final, avand in vedere ca presa a aflat de el tot din scandalul Sony

Deja in cazul James Bond – Spectre se punea problema unei rescrieri. In orice caz, povestea pare una amuzanta si captivanta, numai buna de pus in aplicare in Ghostbusters 3.