Un alt film care cade victima tot scandalului Sony este Pyongyang - in care ar fi trebuit sa joace Steve Carell. Filmul trebuia sa se filmeze in Coreea de Nord si ar fi fost un thriller. 

Gore Verbinski aparea ca regizor al proiectului in timp ce Steve Carell urma sa joace rolul principal.

Conform deadline.com, surse din studioul New Regency au declarat ca nu mai are sens sa continuie acest proiect. Cu ceva timp in urma, aparent, Fox declarase ca nu va distribui filmul.

Gore Verbinski este autor al unor succese precum Rango (pentru care a castigat Premiul Oscar), cele trei filme ale seriei Piratii din Caraibe sau The Lone Ranger

Verbinski mai are in lucru inca doua filme cu acelasi studio si anume A cure for wellness si Passengers. Cele trei filme urmau a fi lansate unul dupa altul inainte de vestea amanarii thrillerului.

Despre anularea proiectului, Gore Verbinski a declarat: "Mi se pare ironic faptul ca frica elimina posibilitatea de a spune povesti despre abilitatea noastra de a invinge frica". (I find it ironic that fear is eliminating the possibility to tell stories that depict our ability to overcome fear).

La randul sau Steve Carell a postat pe Twitter mesajul "Zi trista pentru exprimarea creativitatii. Frica roade sufletul." precum si o poza cu Charlie Chaplin in comedia Dictatorul:

Scandalul pornit la Sony se intinde aparent si la alte studiouri avand la baza aceeasi problema si anume Coreea de Nord. Se ridica de curand problema cauzei securitatii atat de slabe care a afectat sistemele Sony, deoarece o securitate informatica sporita ar fi putut duce la evitarea intregului incident care acum se extinde. 

Aparent incidentul, care inca pare sa izbucneasca sporadic unde ne asteptam mai putin, este departe de a lua sfarsit si va lasa in urma sa multe intrebari privind industria cinematografica de acum incolo.