O alta reactie neasteptat la strategia Sony de a da inapoi in fata amenintarilor este realizarea unei adaptari la The Interview in varianta de film pentru adulti. 

Studioul Hustler Video condus de Larry Flynt care este si fondatorul Hustler a decis sa lanseze un film numit This Ain’t the Interview XXX, o adaptare pentru adulti, cu acelasi subiect ca si filmul initial.

Larry Flynt declara: “Daca Kim Jong-Un si ai lui erau suparati inainte, asteptati pana cand vor vedea filmul pe care il vom face noi.” 

Larry Flynt nu este strain de lupta pentru dreptul la libera exprimare avand in vedere ca este directorul unui mare studio de filme pentru adulti. Acesta si-a aparat libertatea creativa si la Curtea Suprema.

Larry Flynt mai spune: “Am luptat o viata pentru Primul Amendament si niciun dictator strain nu imi va lua dreptul la libera exprimare.”

Productia filmului va incepe in 2015.

Se pare ca filmul celor de la Hustler Video va fi mult mai socant din punct de vedere al continutului decat comedia nevinovata de la Sony si cu siguranta acesta va avea si destule “intelesuri ascunse” si parti socante. 

Ceea ce face acum studioul de filme pentru adulti poate fi un exemplu pentru Sony care a ales sa cedeze presiunilor in loc sa continuie sa lupte pentru a lansa filmul.