Desi un film de lung metraj este in discutii de cativa ani buni, Deadline anunta acum ca Warner Bros. Pictures planuieste sa readuca Familia Jetson pe marile ecrane intr-un film de animatie de lung metraj. Conform publicatiei sus mentionate, Matt Lieberman a fost angajat sa scrie scenariul.

Produs de Hanna-Barbera, serialul original The Jetsons / Familia Jetson a urmat altui succes al aceluiasi studio cu The Flintstones / Familia Flintstone. Familia Jetson urmarea aventurile unei familii din viitor care locuieste in spatiu.

The Jetsons a rulat la TV timp de 3 sezoane totalizand 75 de episoade. Este si acum difuzat de televiziuni din intreaga lume, alaturi de alte creatii Hanna/Barbera: The Flintstones, Scooby-Doo sau Tom si Jerry.

Lieberman a mai regizat sequelul lansat direct pe video Doctor Dolittle: Tail to the Chief. In acest moment, mai are cateva proiecte la care lucreaza, inclusiv un remake la Short Circuit, care va fi regizat de Tim Hill.

George Jetson si familia lui au mai aparut in cinematografe odata cu lansarea filmului din 1990 intitulat Jetsons: The Movie si care a fost regizat chiar de creatorii serialului, William Hanna si Joseph Barbera.

Acum cativa ani se zvonea ca Robert Rodriguez ar dori sa realizeze un film de lung metraj cu actori dupa serialul The Jetsons, dar proiectul a fost abandonat in cele din urma.

Iata genericul de inceput al serialului: