Pentru fanii filmelor bune, o veste extraodinara vine de la distibuitorul Ro Image: mult asteptatul film The Theory of Everything / Teoria Intregului va fi lansat si in Romania!

Data de premiera a fost anuntata pentru 20 februarie 2015.

The Theory of Everything este povestea extraordinara a unuia din cei mai straluciti oameni de stiinta ai timpurilor noastre, renumitul astrofizician Stephen Hawking, o poveste a doi oameni care au invins cele mai incredibile obstacole in numele iubirii. 

Filmul e bazat pe cartea de memorii scrisa de Jane Hawking, Travelling to Infinity: My Life with Stephen, si este regizat de James Marsh, laureat cu Oscar in 2009 pentru documentarul Man on Wire.

The Theory of Everything ii are in rolurile principale pe Eddie Redmayne, Felicity Jones, David Thewlis, si Emily Watson.

The Theory of Everything a primit 5 nominalizari la Oscar (Cel mai bun film, Cel mai bun actor intr-un rol principal - Eddie Redmayne, cea mai buna actrita intr-un rol principal - Felicity Jones, Cel mai bun scenariu adaptat - Anthony McCarten si Cea mai buna coloana sonora - Jóhann Jóhannsson).

Filmul a castigat in acest an doua Globuri de Aur (pentru Cel mai bun actor- drama - Eddie Redmayne si Cea mai buna coloana sonora - Jóhann Jóhannsson).