Jamie Foxx a semnat un contract prin care a accepta sa joace in remake-ul filmului Sleepless Night, cunoscut mai bine sub numele de Nuit Blanche

Originalul a aparut in 2011 ca o productie franco-belgiano-luxemburgheza. Michelle Monaghan va juca si ea in film iar Baran Bo Odar va fi regizor. Informatia a fost dezvaluita de catre Tom Ortenberg, directorul Open Road Films.

Nuit Blanche a fost un mare succes in sfera filmelor de actiune si inca detine un rating de 96% pe site-ul de critica Rotten Tomatoes. 

Jamie Foxx va juca rolul lui Vincent Downs. Acesta este un politist rebel din Las Vegas care porneste in cautarea fiului sau rapit de gangsteri, dupa ce ulterior Vincent a furat de la acestia un transport de cocaina. Intre timp, insa, el a pierdut transportul respectiv. Vincent va incerca sa-si salveze fiul in timp ce incearca sa nu fie ucis de gangsteri sau prins de Departamentul de Afaceri Interne. Michelle Monaghan o va juca pe Jennifer Bryant, un agent al departamentului mai sus mentionat.

Filmul ar trebui sa apara undeva intre sfarsitul anului 2015 si inceputul lui 2016.

Un trailer pentru Nuit Blanche poate fi vizionat mai jos.