Actorul Osric Chau, cunoscut pentru rolul lui Kevin Tran din serialul de succes Supernatural, se alatura lui Manu Bennet (cunoscut pentru rolul lui Crixus din Spartacus) si lui Kristain Nairn (Hodor din Game of Thrones) in cadrul celui mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, East European Comic Con.

Osric Chau s-a nascut in Canada, trasaturile sale asiatice datorandu-se tatalui originar din Hong Kong si mamei malaysiene. Inca de mic a fost foarte dedicat artelor martiale, primul sau rol principal fiind cel al lui David Carradine din filmul Kung Fu Killer.

Osric a jucat in blockbuster-ul 2012 (r. Roland Emmerich) interpretandu-l pe calugarul tibetan Nima, iar mai apoi a aparut si in remake-ul chinez realizat dupa What Woman Want, dar si in The Man with the Iron Fists, unde a jucat alaturi de RZA, Russell Crowe si Lucy Liu.

Pe micul ecran, Osric a fost mai intai Leon in Mister French Taste, insa succesul cel mai insemnat l-a inregistrat “in pielea” profetului Kevin Tran intr-unul dintre cele mai populare seriale TV, Supernatural.

Carismatic, amuzant si tare prietenos, Osric abia asteapta intalnirea cu fanii sai din Romania, mai ales dupa primirea extraordinara pe care acestia i-au oferit-o actorului din acelasi serial, Mark Sheppard, la editia de anul trecut.

In perioada 8-10 mai, Romexpo se transforma intr-o lume magica, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani si actori internationali, artisti grafici  sau celebritati din mediul online se ridica, oferind un cadru unic pentru interactiuni directe si pentru amintiri de neuitat.

Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film, 4 actori, 3 scene (una principala, una destinata discutiior cu artisti si creatori de content pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatori.

Biletele pot fi achizitionate  din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. 

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo in perioada 8-10 mai si este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.