Dupa un proces destul de indelungat, Harrison Ford va reveni pentru Blade Runner 2. Este unul din rolurile mari pe care actorul a decis sa il joace din nou, asta luand in considerare si intoarcerea sa spectaculoasa in Star Wars

Conform Cinemablend.com, studioul Alcon Entertainment a anuntat ca actorul va juca din nou personajul Rick Deckard.

Alcon au mentionat de asemenea ca sunt in tratative pentru implicarea in proiect a regizorului Denis Villeneuve (Incendies, Prisoners). Tratativele sunt in desfasurare si deocamdata nimic nu este sigur in acest caz.

Filmul va avea loc cateva zeci de ani mai tarziu fata de primul si se va ghida dupa un scenariu scris de Hampton Fancher (colaborator la scenariul pentru primul film) si Michael Green (colaborator la scenariul Green Lantern din 2011).

Harrison Ford s-a nascut pe 13 iulie 1942 in Chicago, Illinois intr-o familie de actori. Tatal sau avea radacini germane si irlandeze iar bunicii sai din partea mamei erau imigranti evrei din Rusia. Este foarte cunoscut pentru seria de filme Indiana Jones si Star Wars. 

Ford va putea fi vazut in decembrie 2015 in mult asteptatul Star Wars: Episode VII - The Force Awakens dar si in productia independenta Age of Adaline care va avea premiera pe data de 24 Aprilie in SUA. 

Filmul are in centru o femeie care dupa un accident este declarata ca fiind incapabila sa imbatraneasca. Dupa ani intregi de singuratatea acesta intalneste un barbat pentru care e posibil sa fie dispusa sa-si sacrifice nemurirea. 

Reintoarcerea lui Harrison nu poate fi decat un motiv de bucurie atat pentru fanii Blade Runner cat si pentru fanii actorului. In timp vor aparea cu siguranta si mai multe detalii despre noul film.