Se pare ca nu intotdeauna actorii care interpreteaza super eroi stiu de unde a pornit povestea acestora sau au vreo idee despre universul in care acestia activeaza in benzile desenate.

Jesse Eisenberg este unul dintre actorii in cauza. Acesta urmeaza a-l juca pe Lex Luthor in Batman v. Superman: Dawn of Justice

De curand, in cadrul emisiunii The Tonight Show a lui Jimmy Fallon, actorul a avut curajul sa recunoasca faptul ca, pana a primi rolul, nu prea stia nimic despre lumea benzilor desenate.

Acesta a declarat: “Nu, nu am dat atentie acestui lucru. Nu stiam nimic despre asta. Probabil ca fenomenul a sarit peste generatia mea cu aproximativ cinci ani. Pentru ca nu stiam nimic despre el dar stiam oameni mai in varsta carora le placea. Si apoi am un var mai mic, are patru ani, si le iubeste.”

Un scurt fragment din emisiune poate fi vizionat mai jos:

Cu siguranta ca Eisenberg este acum mult mai la curent cu universul DC decat prima data cand a acceptat rolul. Se pare ca intr-un fel sau altul, chiar si ca actor, universul benzilor desenate te va acapara intr-un fel sau altul, ceea ce nu este deloc un lucru rau.