Cu totii am vazut deja cum arata Fury Road, fie doar ca trailer sau deja in cinematografe, cum culorile filmului impresioneaza ochiul prin intensitatea lor. Se pare insa ca regizorul George Miller ar fi preferat un cu totul alt aspect asociat filmului.

Conform Cinemablend.com, publicatia FlashFilm a participat la o vizionare speciala care includea si o sesiune de intrebari adresate lui Miller. Astfel acesta a afirmat ca a observat de-a lungul timpului cum filmele cu tematica post apocaliptica aveau in principal culori desaturate. 

Regizorul a considerat ca o versiune in alb si negru era ideala pentru a infatisa un astfel de univers. Desi, pentru Fury Road, el a ales o paleta de culori contrastante, totusi, parerea sa ramane neschimbata in ceea ce priveste versiunea monocroma a filmului.

Miller declara: “Sunt doua moduri de abordare, sa le faci alb negru, cea mai buna versiune a acestui film este alb negru, dar oamenii pastreaza aceasta combinatie pentru filmele artistice. Cealalta versiune este sa modifici total culoarea.” 

Regizorul a declarat ca putea evidentia filmul in sine fie prin desaturarea culorilor care, in afara cazului in care ar fi constat in alb si negru, ar fi plictisit la un moment dat, sau prin saturarea exagerata a acestora asa cum a fost si alegerea finala.

Pe Blu-ray vom putea viziona atat o scena in alb si negru cat si intregul film in alb si negru dar fara coloana sonora originala care este inlocuita de muzica realizata de Junkie XL.

Blu ray-ul nu are o data de lansare insa cineva a editat trailerul Fury Road in alb negru si l-a postat pe Youtube. Acesta poate fi urmarit mai jos: