Odeon Cineplex anunta lansarea pe Blu-ray si DVD a filmului Omul Pasare sau (Virtutea nesperata a ignorantei) / Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance).

Michael Keaton ofera cea mai buna performanta a carierei sale, in acest film amuzant si frenetic al apreciatului regizor si co-scenarist Alejandro G. Inarritu

Hotarat sa demonstreze ca este un artist adevarat, actorul Riggan Thomson (Keaton) risca totul pentru un important spectacol pe Broadway. 

Acum, in timp ce se lupta cu critici interioare si exterioare, un alter ego deranjat, fiica sa instrainata (Emma Stone) si o vedeta de scena temperamentala (Edward Norton), Thomson intentioneaza sa iasa din mediocritate. 

Cu ratiune, intrigi imaginative si spectacole geniale de la o distributie de exceptie, care ii include pe Naomi Watts si Zach Galifianakis, Birdman este un film “Indraznet, original si curajos". (Leonard Maltin, Indiewire.com).

Omul Pasare sau (Virtutea nesperata a ignorantei) / Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) este disponibil din 27 mai in toate magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.