Dupa cautari asidue si o perioada lunga corespunzatoare acestora, Sony si Marvel au gasit starul care urmeaza a-l infatisa pe Peter Parker. 

Acesta este actorul Tom Holland conoscut pentru Paradisul spulberat / Lo Imposible. Conform publicatiei Variety care ne comunica stirile, Jon Watts urmeaza a regiza filmul care il are ca personaj central pe Spider-Man.

Se pare ca Holland va aparea mai intai in Captain America: Civil War, cu ocazia aceasta facandu-si intrarea in universul Marvel. Directorul Sony declara despre acesta: “Pentru Spidey am descoperit multi tineri actori extraordinari dar testele pentru rol ale lui Tom au fost speciale. Intr-un cuvant, suntem gata de un inceput in forta.”

Faptul ca Tom Holland este atat de tanar, va asigura o perioada destul de lunga de filmari in care personajul se va afla la varsta adolescentei, lucru urmarit de catre studiouri in timpul cautarilor. 

Nu putem decat sa asteptam cu nerabdare introducerea lui Spider-Man in filmele Marvel si sa speram ca noua serie se va ridica mult, ca nivel, peste cea precedenta.