Empire Film anunta lansarea pe DVD a filmelor Tumultul vietii / Mr. Turner si La bine si la rau / Home Sweet Hell.

Regizat de Mike Leigh, Mr. Turner spune povestea pictorului britanic de geniu specializat in peisaje si scene marine. 

Filmul prezinta tensiunile si contrastele dintre acest om muritor si munca lui atemporala, dintre fragilitatea si puterea lui.

Ultimul sfert de secol trait de talentatul si excentricul pictor britanic J.M.W. Turner s-a impartit intre momentele de celebrare si cele in care era criticat. Profund afectat de moartea tatalui sau si iubit de o menajera pe care o dispretuieste, pictorul va ajunge sa lege o relatie cu o femeie alaturi de care va trai pe ascuns pana la finalul vietii.

Considerat ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale anului, este o minunata epopee si o alta capodopera a lui Mike Leigh, regizorul filmelor Another Year si Topsy-Turvy, nominalizat de 7 ori la Oscar®.

Tumultul vietii / Mr. Turner este disponibil acum pe DVD.

In Home Sweet Hell / La bine si la rau, Don Champagne (Patrick Wilson) pare sa aiba tot ce si-a dorit: o afacere care se bucura de mare succes, o casa perfecta, copii perfecti si o nevasta perfecta. 

Din pacate, atunci cand sotia lui, Mona (Katherine Heigl), afla despre aventura pe care acesta o are cu o frumoasa vanzatoare, aceasta bucatica de Rai de care s-a bucurat pana atunci incepe sa scape de sub control. 

Don realizeaza curand faptul ca pe Mona nu o va opri nimic, inclusiv crima, pentru a pastra viata lor de poveste acolo unde „aparentele sunt totul”.

Filmul este regizat de Anthony Burns (Skateland).

La bine si la rau / Home Sweet Hell este acum disponibil pe DVD.