Steve Jobs a fost, in principiu, un proiect care s-a miscat foarte incet si care a intampinat o gramada de dificultati de-a lungul productiei. Se pare ca filmul este pe drumul cel bun iar de curand avem si un nou trailer oficial. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Drama Steve Jobs este plasata in culisele productiei si lansarilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminand cu lansarea istorica a computerului iMac, din perspectiva personala a celui care s-a aflat in epicentrul acestei adevarate revolutii digitale.

Regia ii apartine lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple, lui Aaron Sorkin.

Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta sefa de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley, fost CEO la Apple. 

Alaturi de acestia ii regasim pe Katherine Waterston in rolul lui Chrisann Brennan, fosta iubita a lui Steve Jobs, si pe Michael Stuhlbarg in rolul lui Andy Herzfeld, unul din membrii initiali ai echipei de dezvoltare Apple Macintosh.

Ro Image va aduce pe marile ecrane din Romania Steve Jobs pe data de 11 decembrie.